Tuinset

Tuinstoelen

Er zijn veel verschillen in tuinstoelen, niet alleen wat betreft de materialen. Ook qua vormen en functies is er een ruim aanbod aan producten die we graag dichter bij je willen brengen. Zo kunt u nog gemakkelijker beslissen welke tuinstoel bij u past.

Tuinstoelen met en zonder rugleuningen of armleuningen

Eigenlijk hebben alle tuinstoelen een rugleuning – je wilt tenslotte lekker relaxen in de tuin of op het terras. Maar er zijn ook modellen zonder rugleuning in de vorm van krukjes, die indien nodig snel aan een set kunnen worden toegevoegd of als voetensteun kunnen dienen. Armleuningen zijn ook een must-have die nauwelijks ontbreekt. Op dit punt geeft teak je niet alleen een natuurlijk gevoel, maar wordt het ook minder warm in de zon dan plastic en metaal.

Stapelbare tuinstoelen voor ruimtebesparende opslag

Bijzonder ingenieus zijn stoelen voor in de tuin die op elkaar gestapeld kunnen worden. Deze besparen veel opslagruimte en zijn met name geschikt voor kleine tuinen. Maar de tuinstoelen kunnen op deze manier ook gemakkelijk gestapeld worden in de tuinschuur of garage zonder dat er in de winter teveel opslagruimte nodig is.

Tuinstoelen met ligfunctie

Tuinstoelen met een ligfunctie zorgen voor meer comfort. De rugleuning van dergelijke modellen kan in verschillende fasen worden versteld, zodat u de ligpositie vrijelijk kunt variƫren. Tuinstoelen met ligfunctie zijn ook comfortabel te gebruiken met een nekkussen, bijvoorbeeld als je een dutje wilt doen na het lezen van een spannend boek. 4. Opvouwbare stoelen voor in de tuin Niet alleen stapelbare tuinstoelen besparen veel ruimte in de tuin wanneer ze tijdelijk niet nodig zijn. Een goed alternatief voor stapelbare modellen zijn opvouwbare tuinstoelen die je in een paar simpele stappen kunt comprimeren. In deze staat kunnen de tuinmeubelen eenvoudig tegen een muur worden geplaatst en nemen ze minder ruimte in de tuin en op het balkon in beslag.

Tuinstoelen kopen

Bij het kopen van nieuwe tuinstoelen kun je het beste letten op een tuinset sale. Dat is vaak een collectie van vorig seizoen, of tuinsets die uit het assortiment gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *