Plantenhanger trends voor 2022

Als je een echte plantenliefhebber bent of gewoon van een gezellig plantje in huis houdt, dan ken je hem vast wel, de hangende plant. Deze plant hangt in de lucht, bevestigd aan bijvoorbeeld het plafond of een ander voorwerp. Een hangplant staat super leuk in huis. Nog meer groen in huis en op een ander niveau. Net even anders dan een gewone plant die je op tafel of in de vensterbank zet. Er zijn behoorlijk wat planten die je in de lucht zou kunnen hangen. Je kunt ze ophangen door middel van een plantenhanger. Hierin kun je de pot met de plant dan hangen. Wat zijn de plantenhanger trends voor 2022? Hangende planten zijn namelijk weer erg populair dit jaar, dan kan een mooie plantenhanger daarbij niet ontbreken in jouw kamer. Dat lees je hier!

Plantenhanger

Hangende planten

Er zijn best wel wat planten te vinden die geschikt zijn voor in een plantenhanger. Zo zijn er een aantal leuke planten die je binnen op kunt hangen, maar ook planten die buiten kunnen hangen. Een aantal leuke hangplanten voor binnen: Scindapsus, Zaagcactus, Monstera hangplant, Lipstickplant, en de Hedera Helix. Dit zijn een paar voorbeelden van leuke planten die in een plantenhanger geplaatst zouden kunnen worden. Voor buiten zijn er ook een aantal geschikte en leuke planten, zoals blauwe regen, klimop of clematis. Hangplanten zijn dus een leuke toevoeging aan je interieur zowel buiten als binnen!

De leukste plantenhanger trends voor 2022

Als je op zoek bent naar een leuke plant die je kan ophangen in je woon- of slaapkamer, dan ben je natuurlijk ook op zoek naar een mooie plantenhanger om hem in op te hangen. De leukste plantenhanger trends voor 2022, wat zijn die? Er zijn een aantal hele leuke hangers om je plant in op te hangen. De leukste op een rij:

  • Plantenhanger van touw
  • Leren plantenhanger
  • Metalen plantenhanger met ketting
  • Rieten plantenhanger
  • Hangend dienblad aan touw
  • Rieten mandje of een mandje van touw

Zo zie je dus dat er genoeg leuke plantenhangers te vinden zijn die in ieder interieur passen. Heb je een meer industrieel interieur, maar wil je ook graag een plantje, dan is een metalen of leren plantenhanger misschien wel wat. Heb je een gezellig bohemian interieur, ga dan voor een leuke rieten of touwen hanger. Kies een leuke plant en een plantenhanger uit en wie weet heb jij binnenkort ook een leuke hangplant.

Hangplant en plantenhanger kopen

Genoeg plantenhanger trends voor 2022 dus! Een hangplant kan zowel buiten als binnen een echte toevoeging zijn. Hang hem in de woonkamer, de slaapkamer, zelfs in de badkamer kan een hangplant op zijn plaats zijn. Of misschien wil je hem in de tuin hangen bij je terras. Alles is mogelijk. Kies een geschikte plant uit die bij jou en je woning past en haal er een leuke plantenhanger bij. Hiermee kun je hem ophangen. Er zijn genoeg leuke plantenhangers te vinden die goed in je woning zouden staan als accessoire bij je interieur. Kies er een uit die bij je woning past en geniet van een super leuke hangplant!