Smartwatch

De beste smartwatches op de markt

Het tijdperk van de zogenaamde ‘wearables’ is begonnen! De technologieën van het afgelopen decennium zijn erin geslaagd ons leven met succes te comprimeren op een 5-inch scherm. Nu gaan ze nog een stap verder en verkleinen ze tot een scherm van minder dan 2 inch. Simpel gezegd – een smartwatch. Waarbij de tijd meer op de achtergrond staat, want de smartwatch kan nog veel meer! Het bestaat uit een computer, telefoon en gezondheidstracker in één klein pakket. Alle functies van verschillende apparaten zijn nu te bedienen vanaf een klein scherm om de pols. Is het de moeite waard om in een smartwatch te investeren? We gebruiken het woord investeren omdat smartwatches zich aan de dure kant van het prijsspectrum bevinden in vergelijking met een telefoon of een gewoon horloge. Maar geloof ons, ze zijn elke cent waard die u eraan uitgeeft.

Zeer gemakkelijke toegang

U hoeft uw mobiele telefoon niet meer uit uw zak te halen. Een handgebaar is voldoende om meldingen of e-mails te lezen, uw conditie bij te houden, deel te nemen aan telefoongesprekken, uw feeds op sociale media te koppelen en u te vermaken! Houd rekening met uw gezondheid Of u nu een fitnesstracker wilt die uw stappen telt, of een apparaat met ingebouwd ECG of valdetectie voor senioren in uw huis, een smartwatch is een gebruiksvriendelijk en draagbaar apparaat dat deze functies en nog veel meer biedt, inclusief slaap- en activiteitsmonitoring, polsslag-, hartslag- en zuurstofmetingen en voedingsplanning.

Perfect voor onderweg

Als u het type persoon bent dat oproepen mist omdat u geen vrije hand heeft om uw telefoon tevoorschijn te halen, is een smartwatch de perfecte oplossing voor uw hectische leven. Of het nu gaat om drukke ouders of vrachtwagenchauffeurs die lange afstanden rijden – een blik op de pols houdt u verbonden en up-to-date! En welke smartwatch moet je nu kopen? Het hangt allemaal af van uw voorkeuren. De top 1 smartwatches op de huidige markt op een rij (Op onte website de Smartwaches top 5):

Apple Watch Series 5

Zoals zo vaak het geval is, leidt Apple ook de smartwatch-industrie.

Voordelen:

  • Indrukwekkende fitnesstracking en geïntegreerde gezondheidsfuncties
  • de beste alles-in-één smartwatch die horloge, telefoon, fitness en gezondheid perfect combineert
  • Een breed ecosysteem van apps van derden via de App Store
  • stijlvol ontwerp

Nadeel:

  • liever duur
  • werkt alleen met een iPhone
  • de levensduur van de batterij kan beter zijn