Agriselect houtpellets voor je kachel of als brandstof

Een houtkachel kun je branden met houtpellets. Houtpellets zijn tevens een CO2neutrale brandstof. Daarom kies je voor Agriselect houtpellets. Dit product wordt gemaakt door zaagsel bij elkaar te persen tot korrels. Die korrels zijn de houtpellets, waarmee je dus je kachel kunt aansteken bijvoorbeeld. Of je gebruikt ze als brandstof. Dat maakt Agriselect geschikt voor particulier gebruik, maar ook voor gebruik door bedrijven. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen hier baat bij hebben. Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid houtpellets die je nodig zal hebben.

Als particulier

Agriselect houtpellets worden gemaakt van restanten van loofhout en naaldhout. Dat hout is onbehandeld restproduct van een zagerij bijvoorbeeld. Het levert een hoog rendement op. Maar als particulier wil het oog ook wat. Het vlambeeld dat hoort bij deze houtpellets is rustig en staat dus ook mooi in je kachel. De houtpellets van Agriselect hebben een hoge calorische waarde en een laag harsgehalte. Je kunt Agriselect houtpellets kopen in zakken van bijvoorbeeld 10 of 15 kilo. De 10 kilo zakken zijn van papier en daardoor extra milieubewust, in tegenstelling tot plastic zakken. En ze passen in je reservoir.

Voor grote bedrijven

Een groot bedrijf heeft misschien minder behoefte aan het vlambeeld, maar vooral behoefte aan voldoende houtpellets die op tijd geleverd worden. Als grote afnemer kun je daarvoor een contract afsluiten met Agriselect. Zo heb je meer zekerheid. In je levering en in je financiën, want dit leg je allemaal van tevoren vast. Wie dit wil, neemt contact op met het bedrijf om afspraken te kunnen maken. Er kunnen bijvoorbeeld ook pallets met zakken geleverd worden. Dan krijg je 84 zakken van 10 kilo op één pallet.