3 onmisbare paasversiering tips 

17 april is het weer zo ver, Pasen komt eraan! Nu er geen coronaregels meer zijn kunnen we eindelijk gezellig bij elkaar zitten. Bij een gezellige gelegenheid als dat hoort natuurlijk de leukste paasversiering. Benieuwd naar hoe je dit het beste kunt aanpakken? Dan is dit dé blog die je moet hebben. 

Kuikentjes en konijntjes paasversiering 

Als er iets is dat voor een gezellige sfeer zorgt, zijn het wel dieren. Omdat mensen bij het Paasfeest gelijk denken aan konijnen en kuikentjes kun je deze dieren toepassen in je versiering. Serveer de lekker hapjes bijvoorbeeld op een bord in de vorm van een schattig konijnenhoofd. Daarnaast zijn slingers een onmisbaar element als er iets te vieren valt. Probeer daarom eens een leuk wortelprintje als slinger. Ga je liever voor meer elegante versiering? Dan is een gouden “happy easter” printje perfect.  

Bloemetjes paasversiering 

Dat Nederlanders gek zijn op bloemen is zeker. Nu blijkt dit ook nog eens de perfecte paasversiering te zijn. Bloemen zijn erg veelzijdig in gebruik. Je kunt bloemenversiering op tafel plaatsen, in een vaas of zelfs ophangen. De daisy bloemen slinger van jetjesenjobjes.nl vinden we zelf een echte aanrader hiervoor. Naast babyshowerversiering hebben ze namelijk veel fleurige paasversiering materialen. Nog niks in huis gehaald? Neem daar dan zeker even een kijkje.  

Pastel paasversiering 

Zachte pastelkleuren geven hét paasgevoel waar je naar opzoek was. Een goedkope manier van je huis opfleuren met pastelkleuren is bijvoorbeeld dat je de natuur in gaat om takken te vinden. Deze takken neem je vervolgens meer naar huis en verf je in allerlei vrolijke pastelkleuren. Zet ze in een vaas en klaar is kees. Je eigen gemaakte takkenbosje! Deze takjes kun je overigens ook nog eens extra versieren met zelfgemaakte paaseieren. Je kan aan de slag gaan met papier, touwtjes, lijm en verf. Teken een paar eieren op papier en kleur ze in met pastelverf. Knip ze vervolgens uit en lijm de touwtjes aan de eieren vast. Vervolgens knoop je de eieren aan de takjes vast. Nu is je bos met paastakken helemaal compleet!